Waarom geen NL taalkeuze in de balk?

Momenteel is het website pakket uitbreiden naar drie talen een heel dure optie. We hopen op het begrip van jullie, de nederlandstaligen, dat de pagina iets minder makkelijk navigeert zo. EN we rekenen ook op die talenknobbel van jullie!

Boek hier of reken je prijs uit

Veelgestelde vragen

1. Waarom accepteert Camping 58 geen auto's/campers/caravans?

We hebben enkel ruimte voorzien voor trage reizigers. Dat zijn mensen die met de fiets, te voet of via het openbaar vervoer bij ons belanden. Hierop maken we geen uitzonderingen.

Voor de gemotoriseerde reizigers zijn er alternatieven in Anderlecht - Campinbrussels- (met eigen sanitair aan boord enkel) of in Grimbergen als je met de tent of van bent. Dat is geen kwartier rijden van bij ons.

2. Hoe reserveer je een plaatsje / boek je de zaal?

  De tarieven staan onder het tabblad "accomodation and pricing".

Een plaatsje kun je boeken op https://booking.camping58.be/

Events die duren tot na middernacht zijn enkel mogelijk tijdens de sluitingsperiode va nde camping tussen half oktober en half april.


Om de zaal of camping af te huren check de voorwaarden onder tabblad " C58event renting" of op deze website van Jong In Brussel

3. Praten de medewerkers van Camping 58 Nederlands?

Ja. Allemaal. Voor verdere onduidelijkheden mag je ons altijd contacteren via het formulier hieonder.

Waar zitten we exact?

Camping 58

Dikkelindelaan 2, 1020 Laken

+32 492213157

info@camping58.be

Stel ons je vraag

wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Met dank aan

We hebben deze site tijdelijk in gebruik dankzij de Stad Brussel - in het bijzonder Schepen van Milieu en Sport (Benoit Hellings) en de Schepen van Patrimonium (Lydia Muytebele)

Ook VGC steunt ons en neemt ons op in hun fuifzalenbeleid. Meer info kun je hier vinden. https://www.jonginbrussel.be/locaties/camping-58D